PYRENADES    Natura - Societat - Pirineisme
PYRENADES 10
Novetats - Noticies
2019-PYRENADES IX
PYRENADES VIII
-Que és Pyrenades?
-On estem?
Aguestes Montanhes
VIDEO DOCUMENTAL
EDICIONS PRÈVIES
EXPOSICIÓ PIRINEU 3D
Notícies - Premsa
-Galeria de fotos
-Preguntes Freqüents
-GuestBook
·ARANÉS
·CASTELLANO
·ENGLISH
·FRANÇAIS
Inicio

On es celebra Pyrenades?
A Naut Aran.  És un municipi de la Vall d’Aran que és portal d’entrada del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i seu de l’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret.


Quines dates?
Per setmana santa, del 24 al 31 de març d’enguany. S’hi pot assistir els dies que cadascú vulgui en funció de les seves vacances  o l’interès en participar de certes activitats.


Cal reservar?
Només l’allotjament. Les activitats són gratuïtes i és recomanable inscriure's.


Les activitats són de dificultat?
No. Estan pensades per a tots els públics. Les conferències són més per gent adulta però les passejades, exposicions,  projeccions i actuacions musicals són per a  tota mena de públic. També hi han programades excursions per diferents llocs de la Vall d’Aran per gent ja donada en la pràctica del senderisme.


Cal dur algun equipament especial?
El propi per caminar en una zona de muntanya.


Qui organitza Pyrenades?
Pyrenades es una iniciativa del PyrenMuseu, el museu del pirineisme del Refugi Rosta de Salardú i que s’organitza amb l’Ajuntament de Naut Aran i el suport de Torisme Val d'Aran, de l’Idapa i del Conselh Generau d’Aran.
Altres associacions i entitats de la Vall d’Aran també hi col·laboren.Farà bon temps?
Aixó mai es sap però a finals d’abril el temps propi de la Vall d’Aran es asolejat i amb temperatures suaus durant el dia. El temps de les plujes és a partir de la Festa Major, per Santa Creu el 3 de maig. És normal que es mantingui la tradició :)

Pyrenades · Salardú · Naut Aran · www.pyrenmuseu.com