Pyrenades VII - 2017
Inscripcions
PYRENADES VI - 2016
Aguestes Montanhes
-Que és Pyrenades?
VIDEO DOCUMENTAL
EXPOSICIÓ PIRINEU 3D
Edició 2015
Edició 2014
Edició 2013
Edició 2012
Edició 2011
-On estem?
-Preguntes Freqüents
-Galeria de fotos
-GuestBook
·ARANÉS
·CASTELLANO
·ENGLISH
·FRANÇAIS

On es celebra Pyrenades?
A Naut Aran.  És un municipi de la Vall d’Aran que és portal d’entrada del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i seu de l’estació d’esquí i muntanya de Baqueira Beret.


Quines dates?
Per setmana santa, del 12 al 19 d'abril d’enguany. S’hi pot assistir els dies que cadascú vulgui en funció de les seves vacances  o l’interès en participar de certes activitats.


Cal reservar?
Només l’allotjament. Les activitats són gratuïtes i és recomanable inscriure's.


Les activitats són de dificultat?
No. Estan pensades per a tots els públics. Les conferències són més per gent adulta però les passejades, exposicions,  projeccions i actuacions musicals són per a  tota mena de públic. També hi han programades excursions per diferents llocs de la Vall d’Aran per gent ja donada en la pràctica del senderisme.


Cal dur algun equipament especial?
El propi per caminar en una zona de muntanya.


Qui organitza Pyrenades?
Pyrenades es una iniciativa del PyrenMuseu, el museu del pirineisme del Refugi Rosta de Salardú i que s’organitza amb l’Ajuntament de Naut Aran i el suport de Torisme Val d'Aran, de l’Idapa i del Conselh Generau d’Aran.
Altres associacions i entitats de la Vall d’Aran també hi col·laboren.Farà bon temps?
Aixó mai es sap però a finals d’abril el temps propi de la Vall d’Aran es asolejat i amb temperatures suaus durant el dia. El temps de les plujes és a partir de la Festa Major, per Santa Creu el 3 de maig. Es normal que es mantingui la tradició :)

Pyrenades · Salardú · Naut Aran · www.pyrenmuseu.com